ΧΑΡΤΗΣ

ΟΔΙΚΩΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ

Με Αυτοκίνητο
Η Λευκάδα είναι το μοναδικό νησί που μπορείτε να επισκεφτείτε με το αυτοκίνητό σας, χωρίς να πάρετε φέρι μποτ. Μια πλωτή γέφυρα συνεχούς ροής την ενώνει με την Ακαρνανία. Η γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου καθώς και η υποθαλάσσια σήραγγα Ακτίου έχει διευκολύνει σημαντικά την πρόσβαση στο νησί. Επίσης, πλέον το ταξίδι από τη Βόρεια Ελλάδα είναι πολύ γρήγορο και ασφαλές. Ο νέος δρόμος που ενώνει την Αλεξανδρούπολη με την Ηγουμενίτσα, η Εγνατία Οδός, έχει μειώσει δραστικά την απόσταση από όλες τις Βόρειες περιοχές συμπεριλαμβανομένης και της Θεσσαλονίκης, και έχει κάνει την πρόσβαση στο Ιόνιο πολύ εύκολη. Σε εξέλιξη βρίσκεται η κατασκευή του αυτοκινητόδρομου Ιόνια Οδός ο οποίος θα μειώσει τον χρόνο ταξιδιού από και πρός το Αντίρριο, και θα συνδέεται με την Εγνατία. Ένα κομμάτι του αυτοκινητόδρομου έχει ήδη παραδοθει στην κυκλοφορία.

Με Λεωφορείο
Καθημερινώς εκτελούνται 5 δρομολόγια από/προς την Αθήνα (378 χλμ.) με το ΚΤΕΛ Λευκάδας και το εισιτήριο κοστίζει 36,80 ευρώ και 4 δρομολόγια εβδομαδιαίως από/προς τη Θεσσαλονίκη (420 χλμ.) που το εισιτήριο κοστίζει 38,40. Το ταξίδι από την Αθήνα έχει διάρκεια 5 ώρες και τριάντα λεπτά περίπου ενώ από τη Θεσσαλονίκη μισή ώρα λιγότερο. Υπάρχουν επίσης και τακτικά δρομολόγια από/προς Ηγουμενίτσα (115 χλμ.) με διάρκεια ταξιδιού 1 ώρα και τριάντα λεπτά και κόστος εισιτηρίου 13,30 ευρώ. Το ταξίδι από/προς τη γειτονική Πρέβεζα έχει διάρκεια 30 λεπτών και κοστίζει 2,90 ευρώ. Αν θέλετε να έρθετε ή να πάτε στην Πάτρα υπάρχουν 2 δρομολόγια εβδομαδιαίως και το εισιτήριο κοστίζει 17,60 ευρώ.Δρομολόγια ΚΤΕΛ Μεγανησίου

Με Ταξί - Λιμουζίνα - Μίνι-μπας
Όλα τα Ταξί (συνήθως Mercedes Benz) είναι νέα οχήματα πλήρως εξοπλισμένα τα οποία ακολουθούν όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές ώστε να παρέχουν άνεση και ασφάλεια στους επιβάτες. Οι οδηγοί είναι πολύ έμπειροι και θα κάνουν το ταξίδι σας πολύ ευχάριστο και ξεκούραστο.

Lefkada zin Χρήσιμες πληροφορίες
Χάρτες και Οδηγοί

Χάρτης ΛευκάδαςRoad map ΛευκάδαΠλήρης οδηγός Λευκάδας
Δωρεάν καταχώρηση
Προβάλλετε την επιχείρησή σας
Newsletter
Destination Lefkada
Accommodation in Lefkada
Welcome Maps
Follow us Follow us on Facebook Linkedin