ΧΑΡΤΗΣ

ABOUT US

Το Lefkada Slow Guide δημιουργήθηκε από τον εκδοτικό οίκο fagotto που δραστηριοποιείται από το 1982 με κύριο αντικείμενό του τις μουσικές εκδόσεις και τα πανεπιστημιακά συγγράμματα. Τα τελευταία χρόνια, και με αφορμή την επιστροφή του κ. Νίκου Θερμού, ιδιοκτήτη των εκδόσεων, στη Λευκάδα, αναπτύχθηκε ένας ξεχωριστός κλάδος με αντικείμενο τη Λευκάδα που έχει ιδιαίτερα θετική απήχηση.

Το Lefkada Slow Guide έρχεται να συμπληρώσει, αλλά και να επεκτείνει αυτή την προσπάθεια προσφέροντας στον επισκέπτη πιο άμεσες και ζωντανές πληροφορίες για το νησί.

Ο επισκέπτης που θα πλοηγηθεί στο Lefkada Slow Guide μπορεί να ενημερωθεί για την ιστορία και τον πολιτισμό της Λευκάδας, για τα αξιοθέατα, τις παραλίες και τις φυσικές ομορφιές της. Προτείνονται αναλυτικές διαδρομές περιήγησης με πλούσιο φωτογραφικό υλικό το οποίο θα ανανεώνεται συνεχώς. Παράλληλα, χρησιμοποιώντας τον άριστα οργανωμένο επαγγελματικό κατάλογο μπορεί να αναζητήσει κατάλυμα της αρεσκείας του σε όποια περιοχή τον ενδιαφέρει, να διαλέξει πού θα πάει για φαγητό ή διασκέδαση, να βρει τα κατάλληλα μαγαζιά για τα ψώνια του, να ενημερωθεί για τις δυνατότητες που υπάρχουν για εκδρομές ή σπορ, καθώς και για κάθε άλλη υπηρεσία που τον ενδιαφέρει.

Όλοι οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο νησί είναι καταχωρημένοι, ενώ εκείνοι που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια -η οποία παρεμπιπτόντως κοστίζει- έχουν προβεβλημένη καταχώρηση.

Αν σας αρέσει αυτή η προσπάθεια, παρακαλούμε να τους στηρίξετε και εσείς!

ΛΕΥκάδα ΖΗΝ

Είναι το δίγλωσσο ενημερωτικό μαγκαζίνο της ιστοσελίδας www.lefkadaslowguide.gr, που φιλοδοξεί να συνδράμει σε αυτό που σημειολογικά προκύπτει από το λογότυπό του, δηλαδή στο ΕΥΖΗΝ στη Λευκάδα, τον τόπο που διαλέξαμε για να ζούμε.

Το ΛΕΥκάδα ΖΗΝ:
-Θα προβάλλει όλα τα θέματα που σχετίζονται με την ποιότητα ζωής μέσα στην καθημερινότητά μας.
-Θα παλέψει και θα διεκδικήσει αλλαγές σε χρόνιες «αγκυλώσεις» που καθηλώνουν αυτό τον τόπο και αποτελούν τροχοπέδη στην ανάπτυξή του αλλά και στην άνθιση της καλλιτεχνικής και πνευματικής δημιουργίας.
-Θα προωθήσει με κάθε τρόπο τον ποιοτικό εναλλακτικό τουρισμό που σέβεται τον τόπο, το τοπίο, τον άνθρωπο και την ιστορία του.
-Θα κάνει αυτοσκοπό την υιοθέτηση μιας διαφορετικής αισθητικής αντίληψης και πολιτικής στάσης, μακριά από κομματικές αρτηριοσκληρωτικές πρακτικές.

Σε αυτούς τους οριακά δύσκολους καιρούς που ζούμε, ας προσπαθήσουμε να ανακτήσουμε την αξιοπρέπειά μας ως άτομα και ως πολίτες, ενώνοντας τη σιωπηλή δύναμή μας. Είμαστε περισσότεροι από όσο φαντάζονται. Ας αποκτήσουμε επιτέλους τη δική μας φωνή!

Lefkada zin Χρήσιμες πληροφορίες
Χάρτες και Οδηγοί

Χάρτης ΛευκάδαςRoad map ΛευκάδαΠλήρης οδηγός Λευκάδας
Δωρεάν καταχώρηση
Προβάλλετε την επιχείρησή σας
Newsletter
Destination Lefkada
Accommodation in Lefkada
Welcome Maps
Follow us Follow us on Facebook Linkedin