ΧΑΡΤΗΣ

ΓΑΜΟΣ - ΒΑΠΤΙΣΗ - ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΕΙΣ ΣΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ

Per page

Φωτογραφήσεις Εκδηλώσεων στη Λευκάδα

ANDROMACHI PHOTOGRAPHY
Bρακατσέλη Ανδρομάχη

Λευκάδα

Πάντα φωτογραφίζω τις αυθεντικές στιγμές και τις αισθήσεις που δημιουργούν. Η φωτογράφιση του γάμου σας και της βάπτισης του παιδιού σας γίνεται έτσι ξεχωριστή εμπειρία. Προσφέρω καλλιτεχνικές φωτογραφικές υπηρεσίες σε εναλλακτικά μέρη και ιδιαίτερες υποβρύχιες φωτογραφίσεις. Βλέπω με τον ενθουσιασμό ενός παιδιού την κάθε στιγμή ως μοναδική και αφηγούμαι μέσα από τις φωτογραφίες μου τη δική σας ιστορία. Αυτό που επιθυμώ είναι όταν τις δείτε μετά από χρόνια να σας μεταφέρουν τα συναισθήματα χαράς εκείνης της μέρας.  Η τρυφερότητα μεταξύ του ζευγαριού, το γέλιο του μωρού, οι μυρωδιές από το νυφικό μπουκέτο. Με πολυετή εμπειρία και πολυάριθμες εκθέσεις προσφέρω ποιοτικές φωτογραφίες με σύγχρονο επαγγελματικό εξοπλισμό. Επικοινωνήστε μαζί μου στο 6976513051 για να συζητήσουμε από κοντά ιδέες για τις εκδηλώσεις σας.  

Τ.Κ. 31100, Λευκάδα
Κιν: +30 6976513051
Site: www.andromachi.com  

Στείλτε απευθείας μήνυμα με email  

STUDIO FLASH
Ζαμπέλης Νικόλαος

Λευκάδα

Το Studio Flash (Νίκος Ζαμπέλης) στη Λευκάδα εξειδικεύεται στη φωτογράφηση γάμου και βάπτισης και στόχο του έχει να κρατήσει για πάντα ζωντανές τις πιο όμορφες στιγμές σας. Κρατήστε για πάντα ζωντανές τις στιγμές από τη μοναδική ημέρα του γάμου σας και της βάπτισης του παιδιού σας. Εμπιστευτείτε το studio flash για τη φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση των πιο σημαντικών στιγμών σας. Η ομάδα μας αναλαμβάνει τη φωτογράφηση και βιντεοσκόπηση Γάμου, έχοντας ως στόχο να αποτυπώσει τα συναισθήματα του ζευγαριού με τον καλύτερο τρόπο καθώς και την ατμόσφαιρα που επικρατεί τόσο στο μυστήριο, όσο και στη δεξίωση.

Η Βάπτιση αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές μέρες τόσο στη δικιά σας ζωή όσο και στου παιδιού σας, μια μέρα χαράς και γιορτής, μια μοναδική στιγμή που θα μείνει.

Η ομάδα του Studio Flash, αποτελούμενη από ευγενικούς ανθρώπους με αγάπη για την δουλειά τους, σεβασμό και γνώση του μυστηρίου, και αφοσίωση για το καλύτερο αποτέλεσμα, βρίσκεται δίπλα σας με σκοπό την πλήρη απαθανάτιση των πιο γλυκών και υπέροχων στιγμών σας!

Στο Studio Flash εκτυπώνουμε τις φωτογραφίες σας με την καλύτερη ποιότητα εκτύπωσης που είναι η χημικού τύπου και στο καλύτερο φωτογραφικό χαρτί.

Ηρώων Πολυτεχνείου , Τ.Κ 31100, Λευκάδα, Eλλάδα
Τηλ: +30 2645021005  
Κιν: +30 6979932108
Site: studioflash.gr  

Στείλτε απευθείας μήνυμα με email  

NT EVENT PHOTOGRAPHY

Λευκάδα

Η ομάδα του NT event photography διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό για να σας παρέχει καλλιτεχνική φωτογράφιση πριν και μετά τον γάμο σας. Καταγράφουμε τις πιο σημαντικές στιγμές σας κάνοντας κάθε φωτογραφία του γάμου ή της βάπτισης να αποτελεί ένα μοναδικό στιγμιότυπο.
Παρέχουμε τις εξής υπηρεσίες:
– Φωτογράφηση Γάμου
– Φωτογράφηση Βάπτισης
– Βιντεοσκόπηση Γάμου
– Βιντεοσκόπηση Βάπτισης
– Φωτογράφιση και βίντεο με drone 4K
– Ψηφιακό Άλμπουμ – Photobook
– Ψηφιακό Φωτογραφικό Ευχολόγιο
– Φωτογραφίσεις pre-wedding & after-wedding
– Φωτογραφίσεις & Βιντεοσκοπήσεις εκδηλώσεων (event photography & cinematography)
– Ψηφιακή επεξεργασία φωτογραφιών

Αριστοτέλη Βαλαωρίτη 20 , Τ.Κ 31100, Λευκάδα
Τηλ: +30 2643024863  
Κιν: +30 6974884039
Site: www.ntphotography.gr  

Στείλτε απευθείας μήνυμα με email  

Per page
Κατηγορίες Καταλόγου
Lefkada zin Χρήσιμες πληροφορίες
Χάρτες και Οδηγοί

Χάρτης ΛευκάδαςRoad map ΛευκάδαΠλήρης οδηγός Λευκάδας
Δωρεάν καταχώρηση
Προβάλλετε την επιχείρησή σας
Newsletter
Destination Lefkada
Accommodation in Lefkada
Welcome Maps
Follow us Follow us on Facebook Linkedin