ΧΑΡΤΗΣ
FAGOTTO BOOKS
FAGOTTO BOOKS facebook
Δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυοΕπιτρέπονται τα κατοικίδιαΠρόσβαση σε μέσα συγκοινωνίας
 

Οι εκδόσεις fagottobooks διαπιστώνοντας τη σοβαρή έλλειψη ενός εξειδικευμένου βιβλιοπωλείου στη Λευκάδα αποφάσισαν να καλύψουν αυτό το κενό.

Στον χώρο που μέχρι τώρα λειτουργούσε το υποκατάστημα χονδρικής πώλησης των εκδόσεων fagottobooks δημιουργούμε το πρώτο αυθεντικό βιβλιοπωλείο στο νησί.

Ένα ζεστό περιβάλλον στο ισόγειο ενός αναπαλαιωμένου παραδοσιακού λευκαδίτικου σπιτιού σας περιμένει με επιλεγμένες εκδόσεις για τη Λευκάδα, τη μουσική και την τέχνη, τη λογοτεχνία, το δοκίμιο και τη φιλοσοφία καθώς και ξενόγλωσσες εκδόσεις για τη Λευκάδα και όχι μόνον.

Η εμπειρία που αποκτήθηκε ύστερα από 32 χρόνια πετυχημένης λειτουργίας του κεντρικού Αθηναϊκού βιβλιοπωλείου των Εξαρχείων σε συνδυασμό με τη βαθειά γνώση του αντικειμένου αποτελεί μια εγγύηση για τη σωστή σας εξυπηρέτηση.

Σήμερα ο τρόπος που μελετούμε μουσική αλλάζει, γιατί η ίδια η μουσική αλλάζει. Νέα μουσικά είδη αναδύονται, νέα όργανα εφευρίσκονται. Ενισχύεται η τάση να μετέχουν ισότιμα στην παγκόσμια μουσική σκηνή διαφορετικοί μουσικοί πολιτισμοί. Η τεχνολογία μετασχηματίζει το μουσικό τοπίο. Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές, η εικονική πραγματικότητα και το διαδίκτυο αποκαλύπτουν νέες δυνατότητες σύνθεσης, εκτέλεσης, παραγωγής, αποθήκευσης και διαχείρισης του μουσικού έργου. Ποια είναι η βασική μουσική γνώση που πρέπει να μεταδοθεί στο σπουδαστή και το φιλόμουσο του 21ου αιώνα; Ποιες ικανότητες πρέπει να αναπτύξει ο σπουδαστής, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες μουσικές απαιτήσεις; Ποιος είναι ο καταλληλότερος δρόμος για να εξερευνήσει ο φιλόμουσος τις βασικές έννοιες και τις αρχές του μουσικού συστήματος;

Οι Εκδόσεις Fagotto δίνουν απάντηση σ΄αυτά τα ερωτήματα προσφέροντας στο φιλόμουσο κοινό βιβλία που ανταποκρίνονται στις σημερινές απαιτήσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι κάποιοι τίτλοι διδάσκονται σε εκπαιδευτικά ιδρύματα (Πανεπιστήμια: Αθηνών, Μακεδονίας, Θεσσαλίας, Αριστοτέλειο, Ιονίου), καθώς και σε Ωδεία, Μουσικές Σχολές και Ι.Ε.Κ.. Το Υπουργείο Παιδείας έχει συμπεριλάβει αρκετούς τίτλους ως βοηθήματα για τις Σχολικές Βιβλιοθήκες.

Αν και η μουσική παραμένει το κύριο αντικείμενο των εκδόσεων, τα τελευταία χρόνια έχει γίνει επέκταση και σε άλλους τομείς, όπως λαογραφία, ιστορία, γαστρονομία και ταξιδιωτικές εκδόσεις.


Θα μας βρείτε Ζακύνθου 7

 
Πληροφορίες

FAGOTTO BOOKS
Νίκος Θερμός
Λευκάδα, Ζακύνθου 7, Τ.Κ 31100, Λευκάδα

Τηλ: +30 2645021095
Fax: +30 2645021095

Site: www.fagottobooks.gr

Στείλτε απευθείας μήνυμα με email
Φωτογραφίες

Fagotto Books - Λευκάδα (Υπηρεσίες - Εκδόσεις - Ήχος και Εικόνα)Fagotto Books - Λευκάδα (Υπηρεσίες - Εκδόσεις - Ήχος και Εικόνα)Fagotto Books - Λευκάδα (Υπηρεσίες - Εκδόσεις - Ήχος και Εικόνα)Fagotto Books - Λευκάδα (Υπηρεσίες - Εκδόσεις - Ήχος και Εικόνα)Fagotto Books - Λευκάδα (Υπηρεσίες - Εκδόσεις - Ήχος και Εικόνα)Fagotto Books - Λευκάδα (Υπηρεσίες - Εκδόσεις - Ήχος και Εικόνα)