ΧΑΡΤΗΣ
ΝΕΑ / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΝΕΑ / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

11-04-2018

Αεροπορική σύνδεση Ακτίου με Κύπρο

Αεροπορική σύνδεση Ακτίου με Κύπρο

Η κυπριακή αεροπορική εταιρεία TUS Airways: «Τhe Ultimate Schedule» συνεχίζει να αναπτύσσεται, επεκτείνοντας τα δρομολόγια της με νέες απευθείας πτήσεις από τη Λάρνακα προς τρία ελληνικά νησιά: τη Σκιάθο, την Κω και τη Λευκάδα (μέσω του αεροδρομίου του Ακτίου).

Έτσι οι Κύπριοι ταξιδιώτες θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν μερικά από τα πιο δημοφιλή και όμορφα ελληνικά νησιά, απολαμβάνοντας το βολικό πρόγραμμα και την άνεση με τα οποία η TUS Airways έχει γίνει ταυτόσημη.

Τα νέα εποχιακά δρομολόγια από τη Λάρνακα θα ξεκινήσουν στις αρχές Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν το τέλος του Αυγούστου. Η TUS Airways θα προσφέρει δύο πτήσεις την εβδομάδα προς κάθε νησί, κάθε Τρίτη και Σάββατο, και τα νέα δρομολόγια θα προστεθούν στον διαρκώς αυξανόμενο αριθμό απευθείας πτήσεων που η TUS προσφέρει ολόχρονα από τη Λάρνακα προς το Τελ Αβίβ, την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Ρώμη και την Αλεξανδρούπολη.

Οι πτήσεις της εταιρείας στους εν λόγω προορισμούς θα εκτελούνται από τα ιδιόκτητα της τζετ Fokker 70 και Fokker 100. Τα τζετ Fokker θεωρούνται εξαιρετικά αξιόπιστα και γρήγορα αεροπλάνα και -εκτός από την TUS Airways- αποτελούν βασική προτίμηση και αναπόσπαστο κομμάτι του στόλου διεθνώς αναγνωρισμένων αερογραμμών.

Οι ταξιδιώτες που ενδιαφέρονται να επισκεφθούν τα τρία πανέμορφα αυτά νησιά κατά τους μήνες του καλοκαιριού μπορούν επίσης να εκμεταλλευτούν την ειδική προσφορά της TUS για τον εορτασμό δύο χρόνων επιτυχούς λειτουργίας και σταθερής ανάπτυξης. Η προσφορά θα τρέξει από τις 16 Μαρτίου μέχρι το τέλος του μήνα και μέσω αυτής η TUS θα παρέχει 5000 εισιτήρια προς/από τους εν λόγω προορισμούς (Σκιάθο, Κω και Λευκάδα) καθώς και προς τα Ιωάννινα και την Αλεξανδρούπολη, στην τιμή των 99 Ευρώ το καθένα για μονή διαδρομή, συμπεριλαμβανομένων και των φόρων.

Η TUS Airways προσφέρει ένα καινοτόμο μοντέλο αεροπορικών ταξιδιών για τα δεδομένα της περιοχής, με ευέλικτο πρόγραμμα και βολικές ώρες αναχώρησης για τους επιβάτες, νωρίς το πρωί, το μεσημέρι και αργά το βράδυ. Το μήνυμα «Τhe Ultimate Schedule” αποτελεί τη φιλοσοφία της εταιρείας, που στοχεύει να συνδέσει την Κύπρου με τις γειτονικές χώρες στην Ανατολική Μεσόγειο μέσω καθημερινών πτήσεων, προσφέροντας όλες τις ανέσεις σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η κεντρική βάση της TUS Airways είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας και στα σχέδια της είναι να προσφέρει πτήσεις σε 16 προορισμούς εντός του 2018.

Πηγή

Κατηγορία:
Lefkada zin Χρήσιμες πληροφορίες
Χάρτες και Οδηγοί

Χάρτης ΛευκάδαςRoad map ΛευκάδαΠλήρης οδηγός Λευκάδας
Δωρεάν καταχώρηση
Προβάλλετε την επιχείρησή σας
Newsletter
Destination Lefkada
Accommodation in Lefkada
Welcome Maps
Follow us Follow us on Facebook Linkedin