ΧΑΡΤΗΣ
ΝΕΑ / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΝΕΑ / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

09-01-2019

Ξεκίνημα των διεθνών εκθέσεων τουρισμού

Ξεκίνημα των διεθνών εκθέσεων τουρισμού

Τα έντυπα Destination Lefkada 2019 και Accommodation in Lefkada, your affordable luxury θα συμμετέχουν και στις 2 εκθέσεις.

Vakantiebeurs 2019
9-13 Ιανουαρίου

Από σήμερα έως και τις 13 Ιανουαρίου διεξάγεται στην Ουτρέχτη η μεγαλύτερη τουριστική έκθεση της Ολλανδίας, η Vakantiebeurs, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε έναν τουριστικό θεσμό πανευρωπαϊκής εμβέλειας, λόγω της σημαντικότητάς της ως επικοινωνιακού διαύλου με τις αγορές του ευρωπαϊκού βορρά. Χιλιάδες εμπορικοί επισκέπετες, tour operators, αεροπορικές εταιρείες και επαγγελματίες του τουρισμού αναμένεται να επισκεφτούν φέτος την έκθεση ενώ τα σημάδια για την αύξηση των κρατήσεων από την Ολλανδία προς τη χώρα μας είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά.

Ferrien-Messe 2019
10-13 Ιανουαρίου

Ξεκίνημα αύριο και για την τουριστική έκθεση Ferien-Messe στη Βιέννη. Η έκθεση θα διαρκέσει ως τις 13 Ιανουαρίου και εκτιμάται ότι θα προσελκύσει πλήθος κόσμου. Με πάνω από 800 εκθέτες από περισσότερες από 70 χώρες η φετινή διοργάνωση θα παρουσιάσει τους πιο δημοφιλείς προορισμούς διακοπών και θα δώσει το στίγμα και τις τάσεις για την προσεχή τουριστική περίοδο ενώ πλήθος δραστηριοτήτων, επιδείξεις, παρουσιάσεις, ομιλίες και διαγωνισμοί θα πλαισιώσουν το οργανωτικό εγχείρημα της αυστριακής έκθεσης.

Τη Λευκάδα θα εκπροσωπεί η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων με δικό της περίπτερο.

Κατηγορία: 03 Τουρισμός
Lefkada zin Χρήσιμες πληροφορίες
Χάρτες και Οδηγοί

Χάρτης ΛευκάδαςRoad map ΛευκάδαΠλήρης οδηγός Λευκάδας
Δωρεάν καταχώρηση
Προβάλλετε την επιχείρησή σας
Newsletter
Destination Lefkada
Accommodation in Lefkada
Welcome Maps
Follow us Follow us on Facebook Linkedin