ΧΑΡΤΗΣ
ΝΕΑ / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΝΕΑ / ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

06-03-2019

Ξεκίνημα σήμερα για τη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ITB Berlin

Ξεκίνημα σήμερα για τη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ITB Berlin

6-10 Μαρτίου 2019

Από το κορυφαίο τουριστικό γεγονός της χρονιάς δεν θα μπορούσαν να λείπουν ο ανανεωμένος οδηγός, Destination Lefkada 2019 και το πολυτελές έντυπο της Ομοσπονδίας Ενοικιαζόμενων Δωματίων Λευκάδας, Accommodation in Lefkada your Affordable Luxury.

Κάθε χρόνο, τον Μάρτιο, η παγκόσμια τουριστική βιομηχανία αναμένει την ITB Berlin, την κορυφαία έκθεση στον τομέα του ταξιδιού.

Εμπορικοί επισκέπτες, τουριστικοί πράκτορες, ξενοδόχοι και εταιρείες υπηρεσιών του τουριστικού κλάδου από 180 χώρες, παρουσιάζουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους από σήμερα και για τις επόμενες 4 ημέρες στην ITB Berlin.

Η ΙΤΒ Berlin αποτελεί έναν αξιόπιστο δείκτη της κατάστασης του κλάδου και μια απαραίτητη πλατφόρμα δικτύωσης για μια από τις πιο σημαντικές βιομηχανίες του κόσμου.

Στην ΙΤΒ 2019, θα παρουσιαστεί για τρίτη φορά σε ειδικό χώρο, το Medical Tourism Pavilion, ο Ιατρικός Τουρισμός, ένας ραγδαία αναπτυσσόμενος κλάδος, δίνοντας τη δυνατότητα σε ιατρικούς προμηθευτές να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, ενώ θα διοργανωθούν και σχετικές παράλληλες εκδηλώσεις. Συγκεκριμένα, θα διοργανωθεί το Medical Media Lunch για την επαφή των δημοσιογράφων και των εκδοτών με τους εκθέτες του Ιατρικού Τουρισμού καθώς και η Medical Tourism ΙΤΒ Night 2019 με στόχο το networking ανάμεσα στους αγοραστές, τους προμηθευτές και τα μέσα επικοινωνίας.

Σημειώνεται ότι και το 2019 η ITB Berlin θα προσφέρει στους εκθέτες το “ITB SPEED NETWORKING”, πεντάλεπτα meetings μεταξύ εκθετών και buyers, με στόχο το κλείσιμο συνεργασιών.

Κατηγορία: 03 Τουρισμός
Lefkada zin Χρήσιμες πληροφορίες
Χάρτες και Οδηγοί

Χάρτης ΛευκάδαςRoad map ΛευκάδαΠλήρης οδηγός Λευκάδας
Δωρεάν καταχώρηση
Προβάλλετε την επιχείρησή σας
Newsletter
Destination Lefkada
Accommodation in Lefkada
Welcome Maps
Follow us Follow us on Facebook Linkedin