ΧΑΡΤΗΣ
Accommodation Lefkada

Ο οδηγός Accommodation in Lefkada your affordable luxury, είναι το καινούριο πολυτελές έντυπο της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων Δωματίων Λευκάδας, για τη διαμονή στη Λευκάδα. Πρόκειται για το πλέον σύγχρονο και έγκυρο εγχειρίδιο που διευκολύνει τους δυνητικούς επισκέπτες του νησιού αναφορικά με την αναζήτηση τους ως προς τα διαθέσιμα καταλύματα στη Λευκάδα. Στον οδηγό Accommodation in Lefkada your affordable luxury είναι καταχωρημένα όλα τα μέλη της Ομοσπονδίας ενώ παρέχονται παράλληλα και χρήσιμες πληροφορίες όπως και φωτογραφίες της Λευκάδα που αναδεικνύουν το νησί ως έναν απ’ τους πιο σύγχρονους ταξιδιωτικούς προορισμούς.

Διανέμεται στις μεγαλύτερες εκθέσεις τουρισμού που πραγματοποιούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπου διανέμεται και ο ετήσιος οδηγός Destination Lefkada:Το έντυπο έχει καταχωρημένα όλα τα μέλη της Ομοσπονδίας, δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν, να ξεχωρίζουν από τους υπόλοιπους, μέσω ειδικής προβολής, επιλέγοντας κάποιο από τα διαθέσιμα μεγέθη καταχωρήσεων. Οι διαφημιζόμενοι υποστηρίζονται διαδικτυακά μέσω της δίγλωσσης ιστοσελίδας www.lefkadaslowguide.gr όπου το έντυπο είναι διαθέσιμο σε εύχρηστη μορφή για τον επισκέπτη ενώ παράλληλα ο οδηγός προωθείται και από ειδικές καμπάνιες στα social media. Στο έντυπο έχουν τη δυνατότητα να προβληθούν και οι επιχειρήσεις που προσφέρουν υπηρεσίες στα καταλύματα.

Μπορείτε να το ξεφυλλίσετε στην ηλεκτρονική του μορφή παρακάτω:

Οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις και οι ιστοσελίδες των διαφημιζόμενων είναι ενεργές στην ηλεκτρονική μορφή του εντύπου και έτσι ο επισκέπτης θα μπορεί να έρχεται απευθείας σε επικοινωνία με την επιχείρηση.

Η μορφή αυτή είναι ιδανική για ανασκόπηση ή προβολή του εντύπου για όποιον αναζητά πληροφορίες για τη διαμονή του στη Λευκάδα. Για όσους ενδιαφέρονται να «κατεβάσουν» εύκολα το αρχείο, παρέχεται και ο παρακάτω σύνδεσμος:

ACCOMMODATION IN LEFKADA 2019 (pdf)

Η συμμετοχή σας στο έντυπο Accommodation in Lefkada σας παρέχει το προνόμιο ειδικών εκπτώσεων στα άλλα μας διαφημιστικά προϊόντα.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για το Accommodation in Lefkada καθώς και για τις άλλες δυνατότητες διαφήμισης στο Media Kit.

Κλείσιμο καταχωρήσεων
μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου κάθε χρονιάς
(θέσεις περιορισμένες).

Επικοινωνία:

Lefkada slow guide
Ζακύνθου 7, 31100 Λευκάδα
Τηλ. & Fax. 2645021095
Γραφείο Αθηνών:
Βαλτετσίου 15, 10680 Αθήνα
Τηλ. 2103645147 - Fax. 2103645149

Υποδοχή διαφημίσεων
Email: ad@lefkadaslowguide.gr

Lefkada zin Χρήσιμες πληροφορίες
Χάρτες και Οδηγοί

Χάρτης ΛευκάδαςRoad map ΛευκάδαΠλήρης οδηγός Λευκάδας
Δωρεάν καταχώρηση
Προβάλλετε την επιχείρησή σας
Newsletter
Destination Lefkada
Accommodation in Lefkada
Welcome Maps
Follow us Follow us on Facebook Linkedin